Reference

DOM DEKOR je firma čija je osnovna delatnost izrada nameštaja po meri što podrazumeva izradu po Vašem ili našem projektu.

Naš nameštaj po meri je veoma cenjen zbog kvaliteta izrade, povoljnih cena namestaja, dizajna i svoje dugovečnosti. Nameštaj se proizvodi podjednako kako od modernih tako i od plemenitih materijala. Moderne kuhinje, klasicne kuhinje, rusticne kuhinje, ugradne plakare, američke plakare sa kliznim vratima, plakare, regale, cipelarnike, dnevne sobe, spavaće sobe, kupatilski nameštaj, kancelarijski nameštaj se izradjuje od oplemenjene iverice, farbani medijapan, puno drvo, furnirani medijapan, a u ponudi imamo veliki izbor završne obrade.Jedna od nasih prednosti je ta sto sami mozete da skrojite cenu kuninje, cenu plakara i svih ostalih elemenata namestaja po svojim mogucnostima izborom materijala i okova.

Velika fleksibilnost u izboru plocastih materijala, punog drveta i okova, kvalitet izrade i završne obrade doprineli su velikom broju zadovoljnih mušterija.

Naše najveće priznanje za dosadašnji rad jesu upravo pohvale i preporuke naših mušterija.

Ime i prezime

 

Komentar:

 

Snežana i Baćko Ristić

Poštovani saradnici,

sa velikim zadovoljstvom želim da vam se zahvalim na dosadašnjoj saradnji.Kuhinja koju ste juče kod nas namontirali deluje fantastično! Naše ideje, uz vaše sugestije i rad, na najbolji mogući način su realizovane. Profesionalan odnos svih i poštovanje rokova takođe zaslužuju pohvalu od nas. Ako se pojavi potreba rado ćemo vam se ponovo obratiti, a i drugima preporučiti.

Srdačno Snežana i Baćko Ristić