Par koraka do Dom Dekor nameštaja

Za početak opremanja Vašeg kako privatnog tako i poslovnog prostora, najbitnija je organizacija nameštaja da bi ste njihovu funkcionalnost u datom prostoru iskoristili maksimalno.Nase je da proizvodimo i ponudimo namestaj po meri a Vaše da odaberete i uživate u svakodnevnom koriscenju Dom Dekor namestaja p meri. Kako je početak uvek najteži, tu smo da Vam taj posao sa svojim iskusnim i stručnim timom pretvorimo u jedno novo i lepo iskustvo.

1.Mere prostora za izradu namestaja po meri

> Mi merimo i radimo idejno rešenje na licu mesta a na osnovu mera prostora i instalacija, pa uz Vaš zahteve dolazimo do najboljeg rešenja za izradu namestaja po meri

> Vi merite prostor i instalacije i sa merama dolazite kod nas kako bismo razradili raspored elemenata nameštaja po meri

2.Ponuda izrade namestaja po meri

Nakon utvrđivanja mera prostora, materijala i okova potrebnih za izradu nameštaja po meri dobijate našu ponudu u kojoj je cena namestaja, rok izrade i nacin placanja.

Potencijalni kupci imaju opciju izrade 3D modela nameštaja po meri.

3.Ugovor 

Ukoliko smo preko idejnog rešenja našeg kreativnog tima i velike fleksibilnosti u izboru materijala i okova došli do ponude koja zadovoljava Vaš budžet utvrđujemo mere i dolazimo do potpisivanja ugovora u kome će se naći svi detalji vezani za izradu nameštaja po meri, način plaćanja i rokovima izrade.

4.Montaža nameštaja po meri Dom Dekor

Nakon sklapanja elemenata nameštaja u našoj proizvodnji u dogovorenom roku naš tim majstora dolazi kod Vas na montažu i elemente oblikujemo po utvrdjenim merama u modernu kuhinju, klasicnu kuhinju, rusticnu kuhinju, prakticni ugradni plakar, ormar, cipelarnik ili neki drugi komad namestaja po meri.

Naša briga o Vama ovde ne prestaje! Naš postprodajni servis je dostupan kako u garantnom tako i vangarantnom roku.