Ponuda

Kada kazete ugradni plakar, klizni plakar, plakar sa kliznim vratima, americki plakar, klasican plakar sa vratima, ormar, garderober, regal mislite na plakar po meri Dom Dekor.

Uzmite kratku pauzu I osvrnite se na ormare u vasem domu Nakon detaljnijeg razmatranja plakara I prostora verovatno cete izjaviti kao I mnogi drugi: Ja mogu svoj prostor bolje da iskoristim!

Imate previse odece? Da li vam je ponestalo prostora? Da li ste spremni na potpuni preokret? Ukoliko ste dali potvrdne odgovore na ova tri pitanja, sve sto treba da uradite jje da popunite aplikaciju narudzbine ili da nas pozovete.Napraviti vise prostora nikada nije bilo lakse.

Ako trazite kvalitetan ugradni plakar sa sistemom kliznih vrata na pravom ste mestu. Izradjujemo klasicne ormare, regale, plakare sa kliznim vratima jednostavno sve vrste plakara od univera, farbanog medijapana, furniranog medijapana I masiva dizajnirane za vas I po vasoj meri. Nasi plakari ne samo da ce resiti problem skladistenja stvari u domu, vec ce se uklapati u stil vaseg doma.Garantujemo vam da cemo vam pomoci da pronadjete ono sto trazite I ako ne znate sta zelite.

Zasto izabrati americke ugradne plakare?

  • Ugradjuje se I prilagodjava prema merama vaseg prostora vasem enterijeru
  • Veliki izbor dodatne opreme za skladistenje stvari
  • Veliki izbor materijala I dezena
  • Cena plakara u odnosu na klasican plakar
  • Garancija na klizne sisteme

Cena ugradnih I klasicnih plakara na nasem trzistu je postala prihvatljiva za kupce za razliku od ranijih godina.Naravno, kao I za sve, cena sistema kliznih vrata za americke plakare je u zavisnosti od kvaliteta raznolika.Kroz godine iskustva I rada sa kliznim sistemima nasli smo pravu meru odnosa cene I kvaliteta pa se tako kod nas mogu odabrati samo neki klizni sistemi koji su dobili tu cast da se ugradjuju u Dom Dekor klizne plakare.Trudimo se da ugradimo samo kvalitetan okov kako nas postprodajni servis ne bi imao posla kako u garantnom tako I u vangarantnom periodu.

Cene kliznih plakara se formiraju na osnovu utroska materijala, vrsti materijala za korpus plakara, vrsti materijala za ispunu kliznih vrata, broju kliznih vrata, unutrasnjoj opremi plakara I mnogih drugih faktora.

U klizna vrata ugradnih plakara moze se naci ispuna od univera, medijapana, stakla u boji, ogledala, kombinacije ovih materijala I jos mnogo drugih.

Plakari su napredovali u svojoj primeni, pored ugadnih plakara za stambene objekte izradjujemo I plakare kako ugradne tako I klasicne u poslovnim prostorima.

Kako ljudi cuvaju sve vise I vise stvari a firmama je potrebno vise prostora za cuvanje dokumentacije I opreme, stvorili su potrebu za sto efikasnijim skladistenjem.Jednostavno police Dom Dekor plakara po meri postale su sve popularnije I nasle su svoje mesto u mnogim stambenim I poslovnim prostorima I tako obogatili enterijer.

Plakari nisu vise samo za spavace sobe.Ugradni ili klasican plakar se moze ugradjivati u kancelarije, kuhinje, trpezarije, biblioteke, prodavnice, trafike, centre za rekreaciju, zdravstvene objekte…

Iskoristite nase iskustvo I strucnost u izradi namestaja po meri I iznenadicete se kako lako mozete doci do plakara bilo da je ugradni sa kliznim vratima bilo da plakar sa klasicnim vratima.

Posetite nasu galeriju slika plakara, videcete slike samo nekih radova koji su uradjeni na osnovu zahteva I ukusa nasih musterija.Ukoliko imate potrebu za nekim specificnim zahtevima kada su plakari u pitanju a ne vidite ih u nasoj galeriji kontaktirajte nas.