Ponuda

Moderne kuhinje i rusticne kuhinje u cijem projektovanju uz nasu strucnu pomoc ucestvujete i vi sami zovu se DOM DEKOR kuhinje po meri.

Vas dom je vase utociste, mesto na koje se vracate kada pozelite da pobegnete od svega.Svaki aspekt vaseg doma bi trebao da izrazava jedinstveni stil vase porodice.Moderan dizajn kuhinje moze da vam pomogne da dodate inovativne funkcionalne elemente, dizajn sa stilom i da samu kuhinju prilagodite kako bi vam savrseno odgovarala.

Dom dekor blisko saradjuje sa svim nasim klijentima kako bismo osigurali da svaki projekat izrade kuhinje dobije fokus i paznju koju zasluzuje.Pomoci cemo vam u izboru elemenata za izradu kuhinje koji ce odgovarati vasim potrebama.

Kada su moderne kuhinje u pitanju raspolazemo sa velikim izborom materijala i zavrsne obrade.Rusticne ili klasicne kuhinje su sve prisutnije na trzistu, a kako Dom Dekor prati trendove i vraca se na same korene stolarskog zanata, nudimo vam kuhinje od masiva. Deo naseg asortimana predstavljaju kuhinje od iverice(univer), kuhinje od farbanog medijapana u zeljenoj boji i stepenu sjaja, kuhinje od furniranog medijapana, kuhinje od punog drveta koje u zavrsnoj obradi mogu biti bajcovane u zeljenu boju i patinirane takodje po zelji.Materijali za izradu kuhinje za nas ne predstavljaju nikakvo ogranicenje, tu su univer(oplemenjena iverica)od renomiranih svetskih proizvodjaca (EGGER, KRONOSPAN, FUNDERMAX, FALCO...), farbani medijapan, furnirani medijapan, puno drvo. Kvalitet okova za izradu kuhinje po meri je vas izbor, a kod nas cete uvek dobiti pravi savet koji ce zadovoljiti i kvalitet a naravno i vas budzet.

Materijali za izradu kuhinje se obradjuju na najsavremenijim masinama uz strucno rukovanje kvalifikovanih kadrova.

Cene kuhinja po meri su takodje po vasoj meri.Cena kuhinje je direktno zavisna od odabira materijala i pratecih okova.Nase je da ponudimo i najjeftinije i najskuplje materijale i okove koje mozemo naci na trzistu a vase da odaberete i skrojite cenu za kuhinju po meri.

Kuhinje po meri Dom Dekor sa ponosom mogu da vas pozovu da pogledate slike uradjenih radova koje su dobile tu cast da se nadju u nasoj galeriji slika.Tu mozete videti kako smo kroz godine rada pratili trendove modernih kuhinja, zadovoljavali razlicite potrebe i ukuse nasih musterija.